Összes cikk ebben a kategóriában  Összes cikk ebben a kategóriában
<<  4/4 

Vándor, Ifjonc és Lurkó színház és mesebérletek

9.5.2019 16:00 | Kuttyomfitty Társulat

-Lurkó mesebérletet, óvodások és kisiskolások részére. Válasszanak 3 előadást az általunk felkínált 6 előadásból, amik a 4-12 éves korosztály számára megfelelőek. Az előadásokat előre megegyezett időpontban (ősz, tél, tavasz) adjuk elő az Önök intézményében!

Előadások: Az elvarázsolt királykisasszony, Az eltáncolt cipellők, Egyszer egy királyfi, Ördöngős dudás, Cirkusz folklórikusz, Három az igazság! - az előadásokról többet megtudhat a www.kuttyomfitty.sk/repertoar oldalon.

-Ifjonc színházbérlet a 2019/2020-as tanévre, iskolák felső tagozatának és középiskolák részére. Válasszanak 3 előadást az általunk felkínált 6 előadásból, amik a 12-17 éves korosztály számára megfelelőek. Az előadásokat előre megegyezett időpontban (ősz, tél, tavasz) adjuk elő az Önök intézményében!

Előadások: Kukorica Jancsi, a Vitéz!  Betyárok így éltek, úgy éltek..., Magyar virtus,  Magyar tánctár,  Sárga rózsa, Cirkusz folklórikusz az előadásokról többet megtudhat a www.kuttyomfitty.sk/repertoar oldalon.

-Vándor színházbérlet a 2020-as évre. Célunk, hogy műsorainkkal minnél több településre eljussunk és igényesen szórakosztassunk, ne csak a nagyobb települések lakóinak lehessen színházi élménye saját településén. Meggyőződésünk, hogy régiótól függetlenül mindenkinek joga van az igényes szórakozásra. 

Válasszanak 3 előadást az általunk felkínált 5 előadásból, amik a felnőttek számára megfelelőek. Az előadásokat előre megegyezett időpontban (ősz, adjuk elő az Önök településén!

Előadások: Sárga rózsa, Magyar virtus, Betlehem csillaga, NoÉs!?, Aranyfészek, aranymadár az előadásokról többet megtudhat a www.kuttyomfitty.sk/repertoar oldalon.

Társulatunk saját hang és fénytechnikával rendelkezik. A lehetőségekhez képest igyekszünk színházi milliőt varázsolni minden kultúrházba, intézménybe. 

Kérjen pontos árajánlatot a kuttyomfitty@gmail.com elektronikus postacímünkön.


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Összes cikk ebben a kategóriában  Összes cikk ebben a kategóriában
<<  4/4 

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat
EGYETÉRTEK    Elutasítom