logo

HU SK EN
<<  2/4 >>

10 éves a Kuttyomfitty Társulat

19.5.2021 20:00

A Kuttyomfitty Társulat, idén ünnepeli a 10 éves fennállsát. Ez alkalomból 2021. szeptember 10-én, 18.00-órától az ekecsi kúltúrházban új bemutatót tart: Háry, a 70kedő obsitos címmel, majd társulattörténeti kiállítást nézhetnek meg az érdeklődők, közreműködik Németh Dénes és zenekara. Ezt követően 20.00-tól a kultúrház szabadtéri színpadán és környékén szülinapi buli kezdődik, melynek hangulatáról Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák gondoskodnak.

 Társulatunk az elmúlt 10 évben több mint 1700 alkalommal lépett közönség elő, 12 országban és 14 műsort mutatott be, melyeket a mai napig a repertoáron tartunk, kicsik és nagyok nagy örömére. 

Regisztrálj, hogy legyen ülőhelyed! A Kuttyomfitty Társulat 10 éves szülinapi bemutatójára, Háry, a 70kedő obsitos címmel a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A jegyvásárlás a kapcsolat "gomb"-ra http://www.kuttyomfitty.sk/hu/kapcsolat/ kattintva megjelenik egy űrlap, ezt kitöltve, az üzenethez kérjük odaírni mennyi helyet szeretnének a bemutató előadásra foglalni. Köszönjük!

A rendezvény a hatályos járványügyi előírások betartása mellett lesz megtartva!

A covid-19 automata OTP szerint, 10 éves a Kuttyomfitty Társulat című rendezvényre, nem kérünk védettségi igazolást, tesztet, így a rendezvény jelen állás szerint 1000 embert tud fogadni, korlátozás nélkül. 

Támogatók:

KULTMINOR - Fond pre podporu národnostných menšín / KULTMINOR Kisebbségi Kulturális Alap

Ekecs-Apácaszakállas község

 Trnavsky Samosprávny Kraj-Nagyszombat Megye Önkormányzata

Németh Frigyes-Gazdabolt

ART-ÚR produkció

A Kuttyomfitty Társulat 10 éves turnéját a KULTMINOR Kisebbségi Kulturális Alap támogatja! 


Fotogaléria


Zdielajte na sociálnych sieťach
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Diskusia k článku

<<  2/4 >>KUTTYOMFITTY TÁRSULAT
Nám. 1. mája 363/16
930 28 Okoč

kuttyomfitty@gmail.com
+421 (0) 910 988 352
Kuttyomfitty társulat

© Všetky práva vyhradené - www.kuttyomfitty.sk
Tvorba web stránok

Všetky práva vyhradené - www.kuttyomfitty.sk
Tvorba web stránok od GRANDIOSOFT
Súbory cookie používame, aby sme zabezpečili čo najlepšie prezeranie našich webových stránok. Ďalšie informácie nájdete na stránke ako používame súbory cookies
SÚHLASÍM    Odmietam