<<  3/29 >>

10 éves lett a Kuttyomfitty Társulat, meg is ünnepelték a nagy napot Ekecsen

29.10.2021 19:19

Új bemutatóval lepték meg közönségüket az ekecsi művelődési házban. A Háry, a 70kedő obsitos című előadás nagy sikert aratott. Kicsik és nagyok egyaránt jól szórakoztak. Ahogyan azt már megszokhattuk, a Kuttyomfitty Társulat nem hagyta unatkozni a nézőit, a gyermekeket is bevonták a játékba. Eleinte akadtak kissé bátortalan csemeték, kis idő elteltével azonban „hősies katonákkal” bővült a Kuttyomfitty csapat. 

Az előadás végén állva tapsolt a közönség, a község polgármestere, Polák László pedig apró ajándékkal köszöntötte azt est főszereplőit.

Ezzel persze még nem ért véget az ünneplés. Egy szusszanásnyi szünet után Dobsa Tamás és Mónika felvágta a születésnapi tortájukat, majd a jelenlévők a finom falatok mellett megtekinthették a társulat kiállítását. A Kuttyomfitty elmúlt tíz évét fényképek segítségével eleveníthettük fel. Rengeteg szép emlék kapott helyet a kiállítóterem falain. Miközben a jelenlévők a fotókat nézegették, Németh Dénes és zenekara muzsikált.

Este pedig kezdetét vette a buli. Az ekecsi kultúrház szabadtéri színpadán és környékén ünnepeltek. A hangulatról Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák gondoskodtak.

A Kuttyomfitty Társulat az elmúlt 10 évben több mint 1700 alkalommal lépett közönség elé, 12 országban. A napokban debütáló Háry, a 70kedő obsitos című darabjukkal együtt összesen 15 műsort mutattak be az évek alatt, melyeket a mai napig a repertoáron tartanak.

„Amikor a képeket válogattam, akkor láttam csak igazán, hogy mennyit változtunk az évek alatt. Sikerült úgymond ellazulnunk a színpadon. Hiába volt mindkettőnknek színpadi tapasztalata a néptánc által, mégis más egy ilyen darabbal közönség elé állni. Kellett az idő és a rutin, hogy teljesen belerázódjunk. Az elmúlt tíz év tele volt szép pillanatokkal és váratlan találkozásokkal” – mondta el a Paraméternek Dobsa Tamás, majd azzal folytatta, „a színpad könnyen beszippantja az embert. Nekem állandóan a műsorokon jár az agyam. Mivel interaktív előadásaink vannak, ezért minden előadásunk más, ami folyamatos izgalmat ad nekünk is. ”A Kuttyomfitty-rajongóknak tehát cseppet sem kell félniük, ha a társulaton múlik, a jövőben még nagyon sokszor örvendeztetik majd meg nézőiket egy-egy remek darabbal.

Az eredeti cikk linkje: https://parameter.sk/10-eves-lett-kuttyomfitty-tarsulat-meg-unnepeltek-nagy-napot-ekecsen


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

<<  3/29 >>KUTTYOMFITTY TÁRSULAT
Nám. 1. mája 363/16
930 28 Okoč

kuttyomfitty@gmail.com
+421 (0) 910 988 352
Kuttyomfitty társulat

© Minden jog fenntartva - www.kuttyomfitty.sk
Webdesign

Minden jog fenntartva - www.kuttyomfitty.sk
Webdesign by GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat
EGYETÉRTEK    Elutasítom