<<  4/29 >>

OTT JÁRTUNK: Új bemutatóval és a Rackák muzsikájával ünnepelt a 10 éves Kuttyomfitty Társulat

30.10.2021 08:29

Elmondhatják azt magukról azok is, akik ott jártak hétvégén a születésnapi rendezvényükön, ahol legújabb előadásukat, a Háry, a 70kedő obsitos-t mutatták be nagy sikerrel. Utána egy tíz méter hosszú falon több száz képet nézhettek meg az érdeklődők a Kuttyomfitty Társulat életéből, Roll lapokon eddigi műsoraik jelenetei voltak láthatóak. Mindeközben pedig Németh Dénesék zenéltek„Dénes gellei származású, jó ideje Magyarországon él. Domonkos Balázs, a nagybőgős nagymegyeri. Kuti Sanyi lesz a cimbalmos, Mester László a brácsás, a klarinétos pedig Suki Antal.” - mondta Dobsa Tamás, a társulat vezetője interjúnkban. 

A napot egy fergeteges koncerttel Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák zárták. Ahogy mondták, a szezon legszebb meghívásának tehettek eleget.

„Volt három-négy olyan esztendő, amikor egymás után következtünk a színpadon, a fesztiválokon. Sokat beszélgettünk és fröccsöztünk. Szeretjük a zenéjüket. Páratlan az a fúzió, ahogy a népzenét, a bluest, a dzsesszt, a rockot elegyítik. Több szállal kötődnek a Felvidékhez. Miki, a cajanos kassai, Zsolt, a mandolinos felesége pedig somorjai.” - tette hozzá Tamás.

Az eredeti cikk linkje: https://www.atempo.sk/hirek/94-beszamolo/30746-ott-jartunk-uj-bemutatoval-es-a-rackak-muzsikajaval-unnepelt-a-10-eves-kuttyomfitty-tarsulat-fotok.html


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

<<  4/29 >>KUTTYOMFITTY TÁRSULAT
Nám. 1. mája 363/16
930 28 Okoč

kuttyomfitty@gmail.com
+421 (0) 910 988 352
Kuttyomfitty társulat

© Minden jog fenntartva - www.kuttyomfitty.sk
Webdesign

Minden jog fenntartva - www.kuttyomfitty.sk
Webdesign by GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat
EGYETÉRTEK    Elutasítom