<<  15/29 >>

Az ekecsi Kuttyomfitty Társulat gondoskodik arról, hogy a koronavírus-járvány alatt sem maradjunk kultúra nélkül

29.10.2021 18:56

Mivel a koronavírus-járvány miatt tilos rendezvényeket és színházi előadásokat tartani, Tamás és Mónika úgy döntött, a Facebookon keresztül, élő adásban szeretné szórakoztatni a közönséget.

Az első Facebbokos előadásukat március 11-én tartották, az Egyszer egy királyfi című darabot adták elő, amit 390 készülékről követtek nyomon a közösségi oldalon. Még aznap megkérdezték "közönségüket", melyik legyen a következő produkció, az Eltáncolt cipellők nyert, aminek nézőszáma elérte a 3000-et.

Tamás büszkén mesélt arról portálunknak, hogy az Eltáncolt cipellők házi feladat volt sok magyarországi iskolában, volt ahol le is kellett rajzolni. Emellett partnerük, a budapesti Magyarság Háza is rendelt tőlük előadást.

Következő darabjukat, Az elvarázsolt királykisasszonyt március 28-án adják elő online táncházzal megfűszerezve. Közben arra is rájöttek, hogy azok az előadások, amik interaktívak - amihez gyerekszereplőkre van szükség - szintén kivitelezhetőek. Ezért indult egy szavazás, hogy április 4-én melyik darab legyen látható, a legtöbb voksot a Kukorica Jancsi, a Vitéz! című Petőfi feldolgozás mellett tették le a nézők.

Böjt után a felnőttek sem maradnak előadás nélkül, ők a NoÉs?! című boros darabot tekinthetik meg.

A produkciók 24 órán keresztül láthatóak a társulat oldalán.

Az eredeti cikk linkje: https://parameter.sk/az-ekecsi-kuttyomfitty-tarsulat-gondoskodik-arrol-hogy-koronavirus-jarvany-alatt-sem-maradjunk


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

<<  15/29 >>KUTTYOMFITTY TÁRSULAT
Nám. 1. mája 363/16
930 28 Okoč

kuttyomfitty@gmail.com
+421 (0) 910 988 352
Kuttyomfitty társulat

© Minden jog fenntartva - www.kuttyomfitty.sk
Webdesign

Minden jog fenntartva - www.kuttyomfitty.sk
Webdesign by GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat
EGYETÉRTEK    Elutasítom