Összes cikk ebben a kategóriában  Összes cikk ebben a kategóriában
<<  2/29 >>

Vidám hangulat uralkodott az ekecsi meseudvarban

29.10.2021 19:48

„Meseudvar kiskapuja ki van tárva, vendégségbe kicsit, nagyot ide várja. Lesz itt móka, kacagás, érezd magad jól pajtás, itt minálunk!” – így hangzik a meseudvar indulója. Dobsa Tamás és Mónika ezzel a kis csalogatóval hívták a vendégeket „meseországba”.

Érkeztek is sorra a kicsik, a még kisebbek, na és persze a nagyok is. A Kuttyomfitty Meseudvarban mindenki megtalálta a számára kedveset.

A meseudvar délelőtt 10 órakor nyitotta ki kapuját.,11 órától pedig egymást követték a jobbnál jobb előadások. Itt volt a Mesevarázs Bábszínház, a Garagulya Gólyalábas Kompánia, Badin Ádám Meseszínháza, a Boka Gábor Színház, az Árgyélus Meseszínház, illetve Korpás Éva és zenekara. Természetesen a házigazdák is színpadra álltak. A Kuttyomfitty Társulat Az elvarázsolt királykisasszony című darabját adta elő.

Az egyes előadások szemmel láthatóan nem csupán a gyermekek tetszését nyerték el, a szülőket is jó kedvre derítették.

„Piknikezz a Meseudvarban, hozzál magaddal plédet, vagy egyéb ülőalkalmatosságot és érezd magad otthon!“ – buzdították vendégeiket a szervezők, akik „szót is fogadtak”. Többen leheveredtek a fűbe, s a kellemes napsütésben élvezték a műsort.

Az előadásokon kívül kézművesfoglalkozások álltak az érdeklődők rendelkezésére: mézeskalácsot díszítettek, babát készítettek, kukoricából alkottak. Ezen túl egy kis kézműves piac nyílt az udvarban, ahol szebbnél szebb portékák közül válogathattunk. Emléket is vihettünk haza meseországból helyben készített és nyomtatott fénykép formájában.

Az eredeti cikk linkje: https://parameter.sk/vidam-hangulat-uralkodott-az-ekecsi-meseudvarban


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Összes cikk ebben a kategóriában  Összes cikk ebben a kategóriában
<<  2/29 >>

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat
EGYETÉRTEK    Elutasítom